Menu

Silicone Sex Lubes

0 Comment

primärt baserat, olje- baserat mest och silikon- baserat mest .
Denna unscented, vattenbaserade smörjmedel från LELO är en fantastisk val när du ‘re på utkik rena röda strumpor med spets topp och backseam för en rik smörjmedel med gott om formel det är också pH-balanserad.
Dessutom är det är kondom säkert . Everything You Need To Know About Mutual Masturbationfloggers , licensierad sex utbildare och VD för b-Vibe, gillar detta smörjmedel för anal terapeutisk massage, fingerspel eller penetrerande samlag med en vätskebunden associera. Det är olje- (baserat | baserat mest | primärt baserat), så det är inte lämpligt med kondomer, dock om du och din partner känner varandra : s stående annars är du använder använder med glas eller metall leksaker, det är ett bra val . Analyser är vanligtvis tjockare och längre. Tyvärr skulle anus inte smörja naturligt som vagina, för att de vill lite hjälp längs vägen .

Håll oorganiskt smörjmedel

Det är också den enda silikonoljan som har en rumpa bild på metal dildos , som, alla saker är lika, jag kommer besluta smörjmedlet med det goda rumpan. Uberlube tillverkas på anläggningen i Chicago där allt de gör är silikonolja. sex swings and machines det är den högsta klassens silikon på jorden och använder deras helt egen ‘farmaceutiska grad förfining process ‘.
https: //www.youtube.com/watch v = q1f-xAkIfpo

15. Gun Oil Silicon Smörjmedel


Hon rekommenderar Pjur, särskilt deras damer ‘s metod, ” om du har några känsligheter. Det fortfarande varar en stor tidsmängd , och det är great . ‘Det är också doft -fria och har en opartisk smak , och eftersom det är vatten- baserat , är det varje leksak- och kondom- skyddat , så det är verkligen mångsidigt, fleshlights complete sets .
Detta överdrivet – slut silikonsmörjmedel är inte helt enkelt bra i sovrummet, det är en multi- syfte salva som har oändliga använder. Det kan vara appliceras på hår före blåstorkning för värme säkerhet, används som en anti-chafing behandling hela punktskatt, eller används efter rakning för att förhindra rakkniv. Berikad med närande vitamin E, glider denna oscentrade och parabenfria blandning på enkel med bara en droppe och förångas helt efter användning, så du har inte oroa dig om frustrerande saneringar eller en klibbig film som bildar över dina hud : s mest känsliga områden.

https:? //www.youtube.com/watch v = Y-PPF0eDmOo